Table online
Joaca Table online
Table online din Romania
gammon-tips

Articole

 
 

Parteneri

 
 
 

Turnee de Table online

Jucati cu alti persoane si faceti tot mai multi bani.

Turneele online de table sunt foarte incitante si provocatoare. Ele pot de asemenea sa va aduca mai multi bani decat ati obtine in turneele obisnuite. Un turneu de table online cuprinde mai multi jucatori. Castigatorul fiecarei runde avanseaza in runda urmatoare, in timp ce jucatorul care a pierdut, este eliminat (eliminare la simplu). Meciurile knockout se joaca pana un jucator iese castigator al turneului.

Turneele pot fi :
- Cu durata stabilta – durata meciurilor este aceeasi pana la ultima runda.
- Cu durata progresiva – meciurile dureaza mai mult cand un jucator avanseaza in turneu.
Pentru a participa la un turneu, trebuie sa platiti un buy-in si un onorariu. (Banii din buy-in se vor duce la totalul premiilor turneului).

Sunt 3 tipuri mari de turnee:

1. Turnee Sit&Go

Turneele Sit&Go sunt pentru table. Banii cu care intrii (buy-in) difera de joc la joc, dar minimum este 1.50 USD. Turneele Sit&Go incep cand numarul cerut de persoane s-au inregistrat pentru turneu. Toate meciurile sunt stabilite printr-un sistem aleator. Turneele Sit&Go sunt disponibile 24/7.

2. Turneele obisnuite

Sunt turnee aranjate din timp, cu o ora fixa de start care este disponibila pe site-ul Bgroom. Banii buy-in se adauga la premiile turneului, iar onorariul de intrare in turneu este pastrat de Bgroom. Premiile turneului sunt produsul dintre banii platiti de fiecare jucator (buy-in) si numarul de participanti la turneu. Va rugam sa verificati pentru fiecare turneu care este onorariul de intrare in turneu. Daca numarul total de jucatori nu este 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512…, jucatorii ‘in plus’ sunt alesi la intamplare pentru a sari pese prima runda.

3. Freerolls (turnee cu intrare gratuite)

gammon-tips