Table online
Joaca Table online
Table online din Romania
gammon-tips

Articole

 
 

Parteneri

 
 
 

Transferul banilor pentru table online

Bgroom ofera o serie cai foarte usoare de transfer al banilor, astfel incat sa puteti juca online backgammon cu bani reali cu alti jucatori din toata lumea. Indiferent de tara in care va aflati veti avea o metoda foarte ieftina de a trimite bani, indiferent unde va aflati.

Depozitul banilor

Bgroom ofera peste 16 metode diferite de a depune banii. Pentru cei din Romania cele recomandata din punct de vedere a comoditatii si taxelor 2 dintre ele le recomandam :

a) depunerea prin card bancar - vezi detalii despre aceasta procedura

b) depunerea prin sistemul de bani electronici Moneybookers

Retargerea banilor cistigati

Bgroom ofera peste 10 metode de retragere a banilor, care este la fel de usoara ca si depozitul. Cele mai multe dintre aceste metode nu au nici o taxa si sunt foarte rapide. Toate cererile de retrage trebuie aprobate de echipa interna a Bgroom (din motive de securitate) care de obicei dureaza mai putin de 24 de ore (dar poate dura pina la 48 de ore). Daca doriti o extragere mai rapida puteti sa deveniti utilizator verificat Pay-Pro, daca le trimiteti o copie a Actului dvs de identitate prin fax. Suma minima de retras este de 10 USD, dar poate depinde in functie de metoda.

Pentru jucatorii din Romania recomandam urmatoarele 2 metode foarte rapide si eficiente :

a) retragere pe card bancar VISA Electron - vezi detalii despre aceasta procedura

b) Retragere in sistemul de bani electronici Moneybookers (vezi detalii despre aceasta procedura)

gammon-tips