Table online
Joaca Table online
Table online din Romania
gammon-tips

Articole

   

Parteneri

 
 
 

Ponturi si reguli importante pentru table online

 

1. Joaca table la o companie de incredere

Primul pont este ca trebuie sa deschideti un cont cu o companie de incredere, sa fiti siguri ca veti avea inapoi banii dumneavoastra cand veti castiga. Noi promovam Bgroom, una dintre cele mai mari companii de jocuri online din lume. Este important si ca la Bgroom, veti gasi intotdeauna un numar de jucatori pentru a incepe un joc backgammon sau un turneu. Va oferim de asemenea un bonus de 30% la primul dumneavoastra depozit (maximum 100 dolari). Dati un click pe bannerul de mai jos si descarcati programul.

Joaca Table online

2. Atentie mare la cubul de dublare (Doubling Cube )

Multi jucatori de table din Romania nu au utilzat niciodata jocul cu cubul de dublare. Totusi, toata jocurile online de table au aceasta optiune care poate fi uneori cheia intregii strategii de a cistiga sau pierde un joc. Daca nu stiti ce este, puteti pierde multi bani intr-un singur meci.

Daca nu ati jucat niciodata cu cubul de dublare va recomandam sa cititi acest articol cu informatii detaliate despre ceea ce inseamna si cum se foloseste cubul de dublare ( doubling cube )

3. Viteza partidei este importanta

Jocul se desfăşoară sub “supravegherea” a două cronometre.

Cronometrul local numără 45 de secunde pentru partidele la viteză normală, 30 de secunde pentru partidele rapide, 15 secunde pentru partidele express, timp în care jucătorul trebuie să mute. Acesta este resetat după fiecare mutare şi, dacă timpul expiră, se activează cronometrul global.

Cronometrul global este setat la 3 minute pentru partidele la viteză normală, 2 minute pentru partidele rapide, 1 minut pentru partidele express, şi se activează doar când timpul local expiră. Cronometrul global e determinant pentru întregul joc.

De exemplu, în cazul unei partidela viteză normală, dacă jucătorul nu face nici o mutare sau nici o tranzacţie în timpul celor 45 de secunde alocate de cronometrul local, cronometrul global porneşte. Dacă timpul alocat de cronometrul global expiră, jucătorul aflat la mutare va fi declarat învins, şi punctele vor fi acordate adversarului în funcţie de cubul pentru dublare . Se va socoti că a pierdut jocul indiferent de situaţia din acel moment de pe tabla de joc.

4. Nu uitati de bonusul oferit pentru primul depozit

Table-Online.com va ofera un bonus special pentru primul depozit - 30% din suma depusa - vezi aici toate detaliile.

 
gammon-tips